Kuiskaukset tekstien takana – puhuminen

Kasvokkainen puhuminen mahdollistaa syvemmän yhteyden luomisen muiden ihmisten kanssa, antaa tilaa huumorille ja naurulle, ja ennen kaikkea, se tarjoaa mahdollisuuden jakaa aitoja tunteita ja kokemuksia.

Uusimman viikkokirjeen innoittamana seuraava kirjoitus.

Puhuminen – kuiskaukset tekstien takana

Miksi kommunikoida puhumalla – Voisiko se olla se aito yhteys, jota etsimme?

Onko sinulle tuttua tilanne, jossa keskustelet potentiaalisen kumppanin kanssa ja huomaat, että kaikki kommunikaatio tapahtuu vain tekstiviestien kautta? Tuntuuko joskus siltä, että kiinnostava mies tuntuu välttelevän kasvotusten puhumista kuin ruttoa? Monet varmaan ovat kokeneet saman ja tässä kirjoituksessa haluan avata keskustelua siitä, miksi puhuminen voi olla se salainen ainesosa, joka tekee kohtaamisista aidoimpia ja merkityksellisempiä.

Syvemmät yhteydet

Tekstiviestit ovat käteviä, mutta ne voivat jäädä pinnallisiksi. Kasvokkain keskustellessa saamme enemmän tietoa toisistamme: eleistä, ilmeistä ja äänensävystä. Puhuminen avaa oven syvempiin yhteyksiin ja auttaa meitä ymmärtämään toisiamme paremmin.

Nauru ja huumori

Mikään ei voita aitoa naurua ja se välittyy parhaiten puheen kautta. Kasvokkainen keskustelu mahdollistaa huumorin, pilailun ja naurun jakamisen kahden ihmisen välillä. Se ei ole vain viihteen väline, vaan myös voimakas tapa luoda positiivista energiaa.

Välitön palaute

Tekstiviesteissä usein väärinymmärretään toinen. Puhuessa voimme antaa välitöntä palautetta, selventää ajatuksiamme ja estää mahdolliset väärinkäsitykset ennen kuin ne kasvavat suuriksi.

Kuiskaukset tekstien takana - puhuminen 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
Kuiskaukset tekstien takana - puhuminen 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

Tunnetilan välittäminen

Sanat voivat olla voimakkaita, mutta äänensävy ja ilmaisutapa välittävät paljon enemmän. Puhuminen antaa meille mahdollisuuden ilmaista tunteemme aidosti ja välittää toisillemme, mitä sanojen takana oikeasti tapahtuu.

Haaste sinulle

Kutsun sinut haasteeseen: Seuraavan kerran, kun vaihdat viestejä kiinnostavan tyypin kanssa, ehdota kasvotusten tapaamista tai puhelua. Näytä hänelle, että sinussa on enemmän kuin pelkät tekstiviestit ja anna tilaisuus aidoille kohtaamisille.

Vaikka tekstiviestit voivat olla hyvä tapa aloittaa keskustelu, älä unohda puhumisen suurempaa merkitystä. Puhuminen luo syvempiä, merkityksellisempiä yhteyksiä ja antaa meille tilaisuuden näyttää todellinen itsemme. Joten, rohkeasti kohti uusia keskusteluita – ehkä seuraava nauru ja syvällinen yhteys odottavat juuri sen uskaltamisen takana – uskalla puhua.

Kuinka puhua niin, että ihmiset kuuntelevat (suom. tekstitys). Youtube.

Kuiskaukset tekstien takana - puhuminen
Picture of Bloggaaja

Bloggaaja

SinkkuBloggaajan takana on vieraskynäkirjoitukset. Useita eri kirjoittajia.
0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

Sinkkujuhannus ☀️

Tuu mukaan 💘

Varaa paikkasi NYT - vielä ehdit.

Naisille jonotuslista käytössä.