Päivitys 30.8: Nuppu ontuu vielä vaikka toipumaan päin, joten kävelylenkkiä ei hänelle vielä. Aavin ja Lumikin saaminen vaatisi kaksi autoa kun eivät välttämättä ”mahdu” samaan ja toista kuskia ei ole löytynyt => tapahtuma siirtyy syksyyn, eli 31.8. on peruttu.

Päivitys 29.8: Nuppu alkoi ontua keskiviikkona ja torstai aamuna ontuminen vielä voimakasta. 
Mahdollisuus ottaa tilalle seniorivuohi Lumikki, jolloin retki vain Rokokalliolla.
Kuuma keli saattaa lyhentää retken pituutta (muttei kestoa) joka tapauksessa.

Hurmaavat eräpirkot Aavi & Nuppu, 8-vuotiaat sinkkuvuohet johdattelevat sinut elämysten retkelle metsän siimekseen.

Tehdään n. 4km metsälenkki, jonka jälkeen suunnataan Rokokallion luolille. Tutkitaan aluetta ja katsellaan kun nämä kaksi eräpirkkoa tekevät huimia nousuja & laskuja pitkin kallioita mäkättäen iloissaan kun pääsevät toteuttamaan elementtiään eli kiipeilyä.

Kenelle: Täysi-ikäisille sinkuille, jotka pitävät sekä retkeilystä että eläimistä.

Muuta: Vuohista johtuen säävaraus (sade) sekä ei koiria.

Kyyti: Julkisten ulottumattomissa. Omalla autolla. Jos tarvitset kyytiä, niin laita kommenttiosioon siitä viestiä. Mistä päin ja omat yht.tiedot (kakkos sähköposti tjms).

Tavataan Syökerin tuvalla, josta lähdemme vielä autoilla vähän matkaa eteenpäin. Täältä voit myös ostaa retkievästä. Kahvitkin voit nauttia, mutta ole valmiina klo 12 siirtymään seuraavaan paikkaan.

 


Tapahtuman tiedot

Päivä
la 31.08.2019

Aika:
12:00 - 14:00

Paikka
Syökerin Tupa

Osoite
Karkkilantie 8
Vihtijärvi

Merkitse muistiin

webcal / iCal

0


Muuta:


Kommentoi

Voit myös kysyä ja tarjota kyytiä.

Promoottori

Tapahtuman järjestäjä (Profiili):

Sari
Lisätietoja: Lähetä viestiä tiimi -sivulta promoottorille tai laita julkista viestiä yllä olevan disqus kommentoinin kautta.


Kategoriat:

Sari

Sari heittää kovasti läppää ja nauraa hyville jutuille, joita ei itse osaa kertoa yrityksistä huolimatta. Hän järjestää kuukausittaisia retkeily/laavu/kota -tapaamisia pääasiallisesti Etelä-Suomessa. Lisänä pari sinkkujuhannusta, ratsastusta, pari alppimatkaa, fillarointia, vuohikävelyitä ja mitä näitä nyt on kunhan liikkuu kaloreilla. Kotona hänellä asustaa lauma eläimiä, joista onneksi vain 2 kissaa, ettei ihan vielä CatLady tasoa. Yhteystiedot löydät sivulta Tiimi-sivu

0 kommenttia

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin